Seneste blogindlæg

Google Data Studio – Hvad er det og hvordan kan du bruge det?

I Google Data Studio er det kun fantasien, der sætter grænser, når du skal oprette rapporter og dashboards med lækre datavisualiseringer. Google Data Studio er ret meget plug and play, og det kræver ikke meget andet end nysgerrighed og et formål for at komme godt i gang.

Søgemaskineoptimering SEO kurser hjælp

Hvad er Google Search Console, og hvorfor skal jeg bruge det?

Google Search Console, tidligere kaldet Google Webmaster Tools, er en gratis web-tjeneste, der kort fortalt, giver dig mulighed for at “gå i dialog med Google”. Vi giver en kort introduktion til hvorfor tjenesten er vigtig at bruge.

Manglende data i Google Search Console

Hvis du har kigget i din Google Search Console opsætning her på det seneste, kan der være at du har lagt mærke til et hul i statistikken. Hullet skyldes ifølge Google en fejl i systemet.

udvikling af website

Udvikling af nyt website – hvad skal du vide?

Vi har udviklet en guide, til hvad du skal huske at spørge om, eller fokusere på, når du får udviklet et nyt CMS. Processen med at få bygget et nyt site kan være lang, og vi er godt klar over at der er meget det er svært at navigere i.

SEO i 2017, hvad er nyt og hvilke faktorer er i fokus?

Du skal fokusere på kvalitetsindhold, relevans og brugervenlighed. Yderligere er der også et gennemgående fokus på øget sikkerhed (HTTPS) og optimering mod mobil (mobile-first index). Men det er også meget mere.

Oplever du forkerte data i Google Analytics?

Undgå at træffe forkerte beslutninger på baggrund af forkerte data i Google Analytics. Vi forklarer hvordan.

Google shopping

Er din webshop klar til julehandlen?

Julehandlen er allerede godt i gang, og en ny undersøgelse fra Adobe estimerer at webshops vil få et julesalg på 6,7 milliarder kroner i 2015. Hvis du vil have andel i de penge, så er der håb endnu.

Google Analytics kan besvare stort set alle dine HV-spørgsmål

Google Analytics dashboards gør det meget nemmere at få det meste ud af Google Analytics. De er simple og tidsbesvarende, og så har de en funktion, der hurtigt fremhæver de data, du skal bruge for at kontinuerligt at arbejde resultatorienteret med dit website.

Google Tag Manager version 2 – bedre brugervenlighed

Google Tag Manager bliver opgraderet til version 2. Her er, hvad du skal være opmærksom på, når du opgraderer din konto.

SEO: 21. april skal dit site være mobiloptimeret

Den 21. april begynder Google at give mobiloptimerede websites massive fordele, når pladserne blandt søgeresultaterne skal fordeles.