Oplever du, at du nogle gange sidder med flere spørgsmål, end du kan besvare, når du arbejder med Google Analytics? Måske syntes du ikke rigtig at du får det optimale ud af din opsætning? Vi yder gerne support!

Google Analytics kan være svært, hvis man ikke har arbejdet med det i særlig lang tid eller hvis man ikke arbejder med det hyppigt nok til at det kommer helt ind under hunden på en. For at hjælpe dig med dit Google Analytics arbejde, stiller vi gerne vores kompetencer til rådighed.

Hvordan fungerer et Google AnalyticsA klippekort?

GA-klippekortet er tænkt som en garanti for, at du alltid har nogen at henvende dig til, når du eksempelvis sidder og kæmper med opsætning af mål, at identificere en strategisk indgangsvinkel, hvis du har svært ved at finde den rigtige data, eller hvis det er nogle ujævnheder i tallene der bare slet ikke giver mening.

Du vil have mulighed for at kontakte os pr. telefon eller mail, ligegyldigt om din forespørgsel omhandler opklaring af svære spørgsmål eller administration af din Google Analytics konto.

Klippekortet til Google Analytics kommer i 2 udgaver

  • 10 klip á ½ time. Klippekortet udløber efter 3 måneder, uafhængig af ubenyttede timer
  • 20 klip á ½ time. Klippekortet udløber efter 6 måneder, uafhængig af ubenyttede timer

Alternativt vil vi kunne snakke om hvordan vi kan tilpasse et klippekort til dine behov.

Vilkår for brugen af klippekortet

  • Vi hjælper med opgaven hurtigst muligt, men tager opgaven over en halv time, bliver det planlagt i forhold til de andre opgaver, vi har i kalenderen – vi bestræber os dog på at hjælpe hurtigst muligt.
  • Vi opdaterer dig, hver gang du har været i kontakt med os om, hvor mange klip der er brugt.
  • Hvis det viser sig på sigt, at du får brug for flere timer, så finder vi en løsning på det.