Hvad er søgemaskineoptimering?

Søgemaskineoptimering (SEO) er optimering af teknik, indhold og links fra andre hjemmesider for at få din hjemmeside til at ligge bedre i søgeresultaterne i diverse søgemaskineresultater. SEO indeholder flere forskellige former søgninger; nyheder, billeder, videoer og geografi.

Hvorfor er søgemaskineoptimering vigtig?

SEO, eller søgemaskineoptimering, er vigtigt, fordi det bidrager til synlighed. Synlighed er vigtig fordi synlighed skaper kendskab. Kendskab er vigtig fordi det er det der i sidste ende kan bidrage til interaktion, oplysning eller salg.

Søgemaskinetrafik er en af de vigtigste kilder til nye brugere. For at kunne indgå i dialog med potentielle nye brugere er det vigtigt at kommunikere i øjenhøjde med søgebrugeren.

Ved du hvilke søgeord, du gerne vil findes på, når din målgruppe søger? Hvordan matcher indholdet på dit site de søgeord? Dette er det fundamentale når man arbejder med SEO.

Hvordan kan vi hjælpe dig med SEO?

Mulighederne er mange. Vi kan hjælpe med alt fra hjælp til selvhjælp, til hands-on implementering.

Vi hjælper dig eksempelvis gerne med at gøre indholdet på dit site relevant for præcis de søgninger, som du gerne vil findes på, ved at optimere udvalgte landingssider, vi yder rådgivning, men vi afholder også SEO-kursus, så du i fremtiden selv kan stå for at skrive søgemaskinevenlig tekst. 

Ligemeget hvordan vi kan hjælpe, så sørger vi for at altid give konkrete anbefalinger til de justeringer der skal laves, så du kan blive fundet på de rigtige søgninger. Og en gang imellem, så synser vi lidt om hvad der vil ske for SEO i den nærmeste fremtid.